„100 причини” от Мария Илиева

„100 причини” от Мария Илиева
26 Април 2024

Мария Илиева представя новия си сингъл „100 причини”. Видеото вече е налично, а песента е достъпна във всички дигитални музикални платформи.

„100 причини” е плод на интересна колаборация между Мария Илиева, Прея и скандинавският автор и продуцент Martin K, работил с артисти като Jessie J, Lionel Ritchie и Sugababes. Тримата се събират за творческа сесия по покана на Вирджиния рекърдс и създават песента за броени дни.

Режисьор на впечатляващото видео е Виктор Антонов – Рик, а за хореографията се погрижи Милен Данков. Заснето е в номер 1 клуба за нощни забавления в столицата, а освен блестящата визия на Мария, в него ще видим и едно намигване към 80-тарската пънк култура.

„100 причини” е името и на лятното турне на Мария Илиева, билетите за което са вече в продажба в мрежите на Eventim.

„Много се вълнувам, че след тази серия от баладични песни, които имах нужда да изпея и представя, идва време за бърз сингъл, който носи много енергия и добро настроение”, споделя Мария Илиева. „Идва точно навреме за лятното ми турне и се надявам да го пеем заедно с публиката в летните театри на Стара Загора, Варна, Пловдив, Русе и Плевен! Давам ти 100 причини да се бъдем добре, ела, умножи ги по две!”

Прочетете още