Спечели златни награди от радио Сити и Savoy

:

Родината на текилата Мексико призна Savoy Silver Tequila за една от най-добрите на планетата и я награди със Златен медал. Несравнимото по значимост отличие дойде от Spirits Selection by Concours Mondial de Bruxelles. Тази година световният конкурс събра изтъкнати познавачи в едноименния мексикански град Текила, за да избере най-автентичните и пивки напитки от синьо агаве.

Малко известен факт е, че според международното законодателство, за да носи едно питие названието „текила“ върху етикета си, то трябва да е произведено единствено и само в Мексико. Изискванията са гаранция, че напитките ще носят духа и традициите на тези държави, и че са създадени по най-високите им стандарти за качество. Ето защо съдиите от конкурса бяха очаровани да научат, че Savoy Silver Tequila е единствената истинска текила, която се бутилира в Източна Европа. Тя също така e официално призната от Съветa за регулация на текилата (Tequila Regulatory Council) и е вписана с уникален номер NOM 1504 в мексиканските регистри.

Златната текила на Savoy се произвежда от сто годишна семейна дестилерия в  Гуадалахара, Мексико. Притежателите й са едни от малкото, практикуващи както  автентичната рецепта на ацтеките, така и метода за дестилация, наследен от испанските колонизатори. Напитката произлиза от плантациите за синьо агаве в планините Jalisco, които са част от строго определеният район за произход, наблюдаван от Съветa за Регулация. Тероарът в тази част на света допринася за специфичния вкус и богатство на ароматите на Savoy Silver Tequila, а мексиканската традиция и дух са неизменна част от рецептата й. 

Радио Сити и Savoy ти дават възможност да спечелиш златни награди всеки ден.

Регистрирай се като отговориш правилно на дневния въпрос. В края на всяка седмица, чрез жребий ще бъдат изтеглени имената на 5 от всички попълнили коректно формата за регистрация. Имената на печелившите ще бъдат обявени на сайта на радио Сити и във Фейсбук страницата на радио и телевизия Сити.