Armin van Buuren идва в София с ARMIN ONLY Embrace на 17 септември! Виж кой печели двоен пас за партито!

На 17 септември Armin van Buuren идва в България със зрелищното шоу ARMIN ONLY Embrace. Първите дати от предстоящото световно турне на холадския диджей и продуцент включват премиерно шоу в Ziggo Dome в Амстердам през май, следват Гданск, Дубай, Мелбърн, Сидни, Марбеля, Минск, Мексико и София. 

ARMIN ONLY Embrace ще представи най-новия албум на петкратния носител на титлата най-добър диджей в света.

Освен Armin Van Buuren, в шестчасовото шоу ще вземат участие и популярната инди рок група Kensington, както и певците Betsie Larkin, Mr. Probz, Angel Taylor, Eric Vloeimans и Cimo Fränkel, познати от последния албум на Армин, носещ едноименното заглавие EMBRACE.

Очакванията са шоуто в Деня на София да е още по-зрелищно от провелото се преди 2 години ARMIN ONLY Intense, в което взеха участие акробати, музикални групи, солови артисти и събра над 11 000 зрители. 

50-метровата сцена в столичната зала ще е оборудвана с 30 въглерод и пиро машини, 300 светещи устройства, 4 лазера, 2000 шота заря и конфети, а цялото шоу ще се управлява от 8 човека в реално време. С шоуто пътува и един от най-известните театрални сценографи - холандецът Jos Thie (Йос Тий), който ще се погрижи на сцената винаги да се случва нещо интересно. „Армин има тази невероятна амбиция, която те задължава да даваш всичко от себе си, когато работиш с него. Като футболен фен, Армин има една любима фраза, с която описва ARMIN ONLY и тя е: Момчета, това е Шампионска лига, не се задоволявайте с нищо по-малко от това да бъдете най-добрите. И е напълно прав. ARMIN ONLY e най-грандиозното денс шоута в света, а с Embrace дори надминахме себе си. Велико е!“

Екипът, разработил Embrace, стои и зад продукциите на Muse и AC/DC от последните им турнета, както и зад проектите на Cirque Du Soleil.

Сцената ще заема почти половината от терена в залата, което ограничава капацитета и броя билети, които ще влязат в продажба. За първи път у нас за подобно шоу ще се предлагат и запазени места в седящите сектори на зала "Арена Армеец".

Билетите за ARMIN ONLY Embrace са на цени от 70 (за зоната пред сцената), 90 (за Golden Ring с достъп до терена и седящо място) и 130 лева (за VIP Experience). Ще ги намерите в бензиностанции OMV, касата в The Mall, билетен център НДК, YALTA CLUB и онлайн на Eventim.bg.

 

Двоен пас за партито печелят:

Иван Иванов - Бургас

Пламен Иванов - София