Виж кой печели оригинални награди от филма

Благодарим на всички, които се включиха в промоцията.

Ето и имената на тези от вас, които печелят наградите от радио и телевизия CITY и нашите приятели от Форум Филм България:

4 бр. оригинални кутии за бижута от филма „Красавицата и Звяра“ печелят:

Яна Костадинова от Варна
Ралица Сулакова от София
Цветелина Христозова от Пловдив
Гергана Димитрова от Пловдив

2 бр. оригинални мини възглавнички от филма „Красавицата и Звяра печелят:

Ванеса Славчева от Варна
Симона Илиева от София

2 бр. оригинални тефтера от филма „Красавицата и Звяра“ печелят:

Димитър Димитров от Пловдив
Лидия Петрова от София

2 бр. оригинални чанти от филма „Красавицата и Звяра“ печелят:

Анна Павлова от Варна
Сияна Никова от София

Ще се свържем лично с всички победители за да уточним как ще получат своите награди :)

Станете свидетели на незабравимата история на умната, прекрасна и независима млада дама Бел, която жертва себе си, за да спаси баща си от плен в замъка на Звяра.

Изживейте отново сприятеляването ѝ с очарователната омагьосана прислуга в замъка и възникването на искрената и неподправена любов, която ѝ позволява да погледне отвъд страховитата външност на Звяра и да открие доброто му сърце. Ще успее ли и този път Бел да развали проклятието, преди да е паднало и последното листенце на омагьосаната роза и принцът да остане Звяр завинаги или създателите са ни приготвили нов прочит на класиката?

В главните роли ще видим Ема Уотсън (поредицата за „Хари Потър) като Бел; Дан Стивънс в ролята на Звяра; Люк Евънс („Хобит: Битката на петте армии“) като Гастон – красивият, но плиткоумен селянин, който е влюбен в Бел; Кевин Клайн в ролята на Морис – бащата на Бел; Джош Гад като Лафу – дългогодишния приятел на Гастон. Във филма с гласовете си ще участват и редица емблематични актьори: Юън Макгрегър дава гласа си на свещника Люмиер, Стенли Тучи – на клавесина Канденза, ще чуем гласа и на Иън Маккелън като часовника Когсуърт, а Ема Томпсън пресъздава чайника г-жа Потс.

Режисьор на Красавицата и Звяра е Бил Кондън, а сценарият за пълнометражната версия на класическата приказка е написан от Евън Стилиотополус, Стивън Чоски и Бил Кондън.

Красавицата и Звяра идва в кината в дублирана и субтитрирана версия на 17 март в 2D, 3D, IMAX 3D и 4DX. 

Играта не е активна!