The Weeknd - хедлайнер на шоуто Super Bowl 2021

The Weeknd - хедлайнер на шоуто Super Bowl 2021
16 Ноември 2020

The Weeknd ще бъде хедлайнер на шоуто в почивката между двете полувремена на Super Bowl през 2021-ва година. Финалът на първенството на Националната футболна лига на САЩ ще се проведе на 7-и февруари в Тампа, Флорида.

Полувремето на Super Bowl е най-популярното и комерсиално събитие в САЩ. На практика това е най-гледаното шоу по цял свят всяка година, макар че продължава само 15-ина минути. През настоящата е проследено средно от 98 милиона души само в Америка и е считано за най-престижната сцена за изява на музикантите в Америка, а тазгодишните хедлайнери на спектакъла бяха поп и латино звездите Jennifer Lopez и Shakira.

Развлекателна компания Roc Nation, основана от рапъра и бизнесмен JAY-Z, е в продуцентския екип на събитието. Ето какво каза той в изявление:

"The Weeknd представи свой собствен стил в музиката. Неговата чувствена уникалност оформи ново поколение на величие в музиката и изкуството. Това е изключителен момент в историята и шоуто на полувремето на 55-то издание на Супербоул ще бъде изключително преживяване, поднесено от изключителен изпълнител."

За всички, които обичат хита "Blinding Lights", ето представянето на The Weeknd на видео музикалните награди на MTV тази година:

На сцената на Super Bowl са се изявявали още Prince, The Rolling Stones, Paul McCartney, U2, Michael Jackson, Madonna, Bruce Springsteen, Beyoncé, Coldplay, Katy Perry, Bruno Mars и други музикални величия.

Прочетете още