The Chainsmokers представят новия сингъл “Who Do You Love” - с участието на 5 Seconds of Summer

The Chainsmokers представят новия сингъл “Who Do You Love” - с участието на 5 Seconds of Summer
7 Февруари 2019

Носителите на наградата Грами, изпълнителско-продуцентското дуо The Chainsmokers представят новия си сингъл днес, озаглавен “Who Do You Love”. Песента е първата колаборация на Алекс и Дрю с мултиплатинената банда 5 Seconds of Summer. Сингълът “Who Do You Love” е наличен във всички дигитални платформи тук. Вижте анимираното лирик видео към “Who Do You Love”:

“Who Do You Love”  е първият нов материал от дуото, след излизането на албума „Sick Boy“, събрал всички хитове, издадени през годината и генерирали над 1 МИЛИАРД стрийминга до момента в платформите. Албумът включва и хит сингъла “This Feeling” с участието на певицата Kelsea Ballerini, който в момента продължава да е в Топ 10 на радио поп еърплей чарта в САЩ и е сертифициран със златен статус на продажби.

В момента Алекс и Дрю записват в студио нова музика, а  програмата им през 2019-та включва концерти в Лас Вегас, турне в Северна Америка и Европа, и редица EDM фестивали през лятото по целия свят.

Отличеното с Грами дуо, The Chainsmokers, е сред най-бързо развиващите се и успешни нови артисти на световната музикална сцена през последните няколко години. Световният им пробив идва преди 2 години с успеха на трите последователни мултиплатинени сингъла: “Roses” с участието на Rozes, “Don’t Let Me Down” с участието на Daya и “Closer” с участието на Halsey, като последният държи рекорд за най-дълго престояла песен на първо място в класацията „Billboard Hot 100“ през 2016-та година. Дебютният албум на групата „Memories…Do Not Open“ е с платинен статус на продажби. Албумът дебютира на #1 в САЩ в чарта Billboard 200 и включва мултиплатинените хит сингъла “Paris” и “Something Just Like This” с участието на Coldplay.

Прочетете още