Selena Gomez - искрено и лично за депресията

Selena Gomez - искрено и лично за депресията
Снимка: www.youtube.com
9 Февруари 2018

Selena Gomez за пореден път бе откровенна за трудностите в живота си. Миналата година тя претърпя бъбречна трансплантация, а преди това сподели, че страда от автоимунно заболяване лупус. Оказва се обаче, че не само тялото на Selena страда, а и душата.

Станала известна прекалено рано, тя е сред онези звезди, които открито признават, че животът им въобще не е толкова прекрасен, колкото всички мислят. 25 годишната певица и актриса говори открито за психичното си здраве и смята, че до живот ще се бори с депресията и тревожността, които са неразделна част от живота й.

В интервю за изданието "Harper‘s Bazaar", Selena казва: "Преминах през много проблеми с тревожността и депресията, и говорих много и открито за тях, но не мисля, че някога ще ги преодолея напълно. Няма да има ден, в който да си кажа "Ето, победих и вече всичко ми е наред!". Мисля, че това е битка, срещу която трябва да се изправям лице в лице всеки ден до края на живота си и съм се помирила с това, защото знам, че винаги избирам себе си пред всичко останало. Започвам годината си с тази мисъл. Искам да съм сигурна, че съм здрава. Ако здравето ми е наред, всичко останало ще си дойде на мястото."

Освен това тя споделя, че не бърза да издава нов албум, защото не е достатъчно уверена относно музиката си и иска всичко, което прави да е смислено.

Прочетете още