Sam Smith също отложи издаването на новия си албум

Sam Smith също отложи издаването на новия си албум
1 Април 2020

Sam Smith е поредният изпълнител, който отлага издаването на новия си албум. Колекцията под името "To Die For" първоначално бе обявена за 1-ви май, след това трябваше да излезе на 5-и юни. В Twitter обаче изпълнителят обяви, че на фона на продължаващата пандемия от COVID-19, ще промени датата на премиерата и ще избере ново заглавие на проекта.

"Доста мислих през последните няколко седмици и чувствам, че заглавието на албума, както и предстоящото му издаване, не са на място в този момент, затова реших да продължа да работя над него, ще направя някои важни промени и ще добавя нови неща".  

До този момент от албума бяха издадени 4 парчета - съвместното с Normani "Dancing with a Stranger", "How Do You Sleep?", "I Feel Love" и "To Die For".

Smith все пак подчерта, че определно ще издаде албум тази година и обеща на феновете още нова музика през следващите месеци. През последните години той достига над 10 млн. абонати в YouTube и регистрира 7 #1 сингъла във Великобритания включително "Writing’s On The Wall" – първата музикална тема към филм на James Bond с такова постижение и с рекорд на Гинес. В допълнение, Sam е носител на 4 награди ГРАМИ, 3 отличия BRIT и статуетка Golden Globe за "Най-добра песен към филм" ("Writing’s On The Wall").

Прочетете още