Радио NOVA и RUNO на EXIT Festival 2018!

Радио NOVA и RUNO на EXIT Festival 2018!
4 Юли 2018

Най-доброто българско радио за електронна музика радио NOVA и RUNO официално стават част от тазгодишното издание на EXIT със собствен слот в първия ден на Най-добрия фестивал в Европа (Best Major European Festival), който събира парти феновете във величествената крепост Петроварадин в Нови Сад, Сърбия на 12 юли.

Радио NOVA е първото и единствено радио в България, което излъчва house, lounge и chill out музика и най-добрата селекция от предавания от електронната сцена. В ефира му има над 20 специализирани предавания – Roger Sanchez, Mark Knight, Hardwell, Fedde Le Grand, Defected Records и мн. др. Радиото е традиционен партньор на EXIT, a тази година – става и реално част от парти преживяването със свой слот на фестивала в Нови Сад, в който гост диджей е RUNO.

RUNO бързо се превръща в добре познато име на електронната сцена след като започва кариерата си на диджей и продуцент през 2009. Издава музика за лейбъли като Sudam Recordings, King Street Sounds, Sleazy Deep, I Records, Dear Deer и др. На 19 години RUNO вече има няколко трака в топ 100 на най-популярната платформа за електронна музика Beatport. През 2014 RUNO е номиниран за резидент диджей в един от най-добрите клубове в света - Yalta Club, където адекватно стои на една сцена заедно с имена като Hot Since 82, Maceo Plex, Sharam и много други световни артисти.

Седмичното му предаване Elegant Touch звучи на 101.7 FM в София и онлайн на www.radionova.bg всяка сряда от 18:00 часа.

Гостите на EXIT и фенове на качествената електронна музика ще имат възможността да се насладят на характерния звук на RUNO – дълбок и мелодичен хаус, комбиниран с афро ритми, още в първия ден на фестивала – 12 юли в 5:00am-6:00am на Radio AS FM сцена.

Всяка сряда точно в 18:00 RUNO е в ефира на най-доброто радио за електронна и хаус музика в България радио NOVA с Elegant Touch.

Just listen!

Прочетете още