Подробности за новото видео на ZAYN към сингъла “Let Me”

Подробности за новото видео на ZAYN към сингъла “Let Me”
17 Април 2018

Глобалната суперзвезда ZAYN представи новия си сингъл “Let Me”. Музикални продуценти на сингъла на MakeYouKnowLove и Khaled Rohaim, които са и съавтори на песента заедно със ZAYN. “Let Me” е записан в легендарното студио на Джими Хендрикс "Electric Lady Studios" в Ню Йорк Сити. 

Творческата концепция за видеото е създадена и развита от самия ZAYN в сътрудничество с прочутия режисьор на проекта - Хосе Падиля (Narcos, Robocop). Двамата реализират визията на ZAYN като канят за участие във видеоклипа и един от любимите му актьори - Стивън Бауър  (Scarface, Breaking Bad). Видеото към “Let Me” е визуалното продължение на “Dusk Til Dawn” - абсолютният хит с участието на SIA - и който спечели наградата на MTV VMA в категорията "Най-добро видео" за 2017г.

“Let Me” е сингъл от предстоящия втори студиен албум на ZAYN, който събира преживяванията, израстването и вдъхновенията на артиста през последните две години - времето след излизането на първия му солов албум "Mind Of Mine". Проектът постигна феномален успех като превърна ZAYN в първия британски артист с едновременен дебют на върха на класациите в САЩ и Великобритания.

Ето и нещо интересно извън музиката: През 2017-та година ZAYN се отдаде на страстта си към модата и създаде ексклузивни колекции с дрехи за марките Versace и Giuseppe Zanotti. Успехите в модния бранш му донесоха наградата на списание GQ, които го отличиха в категорията "Най-стилен мъж" за 2017-та година по време на традиционните им годишни награди "Мъж на годината".

Прочетете още