Официално: Уил Смит и Мартин Лорънс се завръщат в „Лоши момчета 3“

Официално: Уил Смит и Мартин Лорънс се завръщат в „Лоши момчета 3“
5 Ноември 2018

След продължителни спекулациии, преди около месец се появи информация, че Sony са дали зелена светлина на третия филм за „Лоши момчета“, а сега официално стана ясно, че култовата поредица продължава и снимките започват в началото на 2019-а година.

Главните дейставщи лица лично потвърдиха новината в Instagram с видео, в което Мартин Лорънс и Уил Смит супер ентусиазирано ни уверяват, че „It’s official. Bad Boys 3 is happening, it’s official.” От поста в социалната мрежа се подразбира, че заглавието на лентата ще е „Лоши момчета завинаги" (“Bad Boys for Life”). Третият филм вероятно ще излезе на голям екран през 2020 година.

Първата лента за култовите полицаи, които все се забъркват в бели и светкавично се превърнаха в любимци на киноманите излезе на голям екран през 1995 година като беше с бюджет от 19 милиона долара, а спечели над 140 000 милиона от прожекции в цял свят.

През 2003 година се появи и „Лоши момчета 2“, който разполагаше с около 130 милиона бюджет, а натрупа приходи в размер на близо 300 милиона долара. Режисьор и на двете ленти беше Майкъл Бей.

Сценарият на предстоящата трета лента е на Крис Бремнър, който създава сюжети за комедията на Кевин Харт „Кум под наем ООД". Бе потвърдено и, че режисьори на „Лоши момчета 3" ще бъдат Адил Ел Арби и Билал Фалах.

Прочетете още