Нели Петкова с нова англоезична песен „Broken“ и видео, заснето в Ню Йорк

Нели Петкова с нова англоезична песен „Broken“ и видео, заснето в Ню Йорк
30 Март 2020

Нели Петкова представи новата си англоезична песен „Broken“. Мелодичният сингъл е одобрен от Warner Music за Регионално парче на седмицата и всички лицензианти и филиали на Warner Music от Централна и Източна Европа ще подкрепят „Broken“ чрез редица активности, включително ще го включат в плейлистите си и ще го предоставят на телевизиите и радиостанциите в съответната страна.

В „Broken“ виждаме Нели Петкова в нова светлина – парчето е в стил R&B. Нели споделя, че за нея е огромно удоволствие да работи с едни от най-добрите в този стил музика. В създаването на „Broken“ певицата си сътрудничи с носителя на „Грами“ - музикалния продуцент David „Swagg R’ Celious” Harris, който спечели наградата за най-добър R&B албум през 2019г. ("H.E.R."). Също така, той получи още 5 номинации за „Грами“ през 2020 г.

Нели пише песента съвместно със Swagg R'Celious и записа вокалите в Ню Йорк. Текстът и изпълнението на „Broken“ са с характерния за певицата дълбок емоционален заряд.

Клипът на „Broken“ улавя едновременно атмосферата на Ню Йорк и емоционалното състояние на лирическата героиня. Режисьор на музикалното видео е Muyinza Kasirye. „Направихме снимките на някои емблематични за Ню Йорк места. Идеята беше да покажем, че независимо къде се намираш в света, винаги изпитваш чувства като всеки друг човек. Можеш да си на върха на света и пак да си разбит емоционално.” Цялото послание на песента и видеото, кореспондират и със специфичната ситуация, в която се намира света в момента. „Сега, повече от всякога, всеки от нас усеща силната необходимост от близък и любим човек до себе си.”

Прочетете още