Михаела Филева с първи самостоятелен концерт в зала 1 на НДК - 18 април 2019

Михаела Филева с първи самостоятелен концерт в зала 1 на НДК - 18 април 2019
10 Декември 2018

Първият самостоятелен концерт на Михаела Филева в зала 1 на НДК ще се състои на 18 април 2019. Събитието е планирано в продължение на повече от година. 

Михаела Филева е артист, който съчетава в себе си талант, харизма и всеотдайност към музиката и почитателите й. Първият албум на Филева Инкогнито излиза през 2015, а през май тази година беше издаден вторият - Нова страница. Песните "И аз съм тук", "Приливи и отливи", "Когато ти трябвам", "Бойкот", "Без етикети", "Играем за победа", "Цяла нощ", "Танцувам само за теб", "Инкогнито" са само част от хитовете на Михаела, които ще прозвучат на концерта.

На сцената на зала 1 на НДК изпълнителката ще излезе с едни от най-добрите български музиканти, а музикален директор на концерта е Борислав Бояджиев–DJ Борче. Очаквано и задължително в шоуто ще има танцьори и специално създадена хореография, в която Михаела ще участва активно.

Михаела Филева с вълнение анонсира старта на продажбата на билетите за предстоящото събитие в социалните мрежи: "Приятели, билетите за първия ми самостоятелен концерт в зала 1 на НДК, вече са в продажба... Трудно ми е да опиша с думи колко се вълнувам."

Прочетете още