Meghan Trainor с нов сингъл и предстоящ албум

Meghan Trainor с нов сингъл и предстоящ албум
7 Ноември 2019

Носителката на награда GRAMMY изпълнителка и продуцент, Meghan Trainor обяви 31 януари 2020 г. за премиерна дата на дългоочаквания й трети албум – „Treat Myself“. За да отпразнува важната новина Meghan триумфално се завърна в шоуто на Ellen DeGeneres и изпълни за първи път в телевизионния ефир сингъла „Wave“, с участието на Mike Sabath.

По време на предаването тя лично обяви релийз датата на албума с думите: „Толкова се вълнувам да споделя с вас премиерната дата на предстоящия ми албум „Treat Myself“ при Ellen днес! Никога досега не съм работила толкова много по албум и не съм била така горда с музиката си, нямам търпение всички вие да я чуете! Приготвила съм и доста вълнуващи колаборации, за които ще разберете съвсем скоро… на 31 януари! Този път наистина!“

В подкрепа на CD-то Meghan пусна нова песен, озаглавена „Workin’ On It”, с участието на Lennon Stella и Sasha Sloan. Обединявайки три от най-впечатляващите гласове на съвременната популярна музика за първи път, колаборацията се нарежда сред блокбъстърите. Lennon и Sasha създават динамична хармония, докато Meghan заема центъра на сцената с непоколебимо изпълнение. Чуйте „Workin’ On It”:

Прочетете още