Марк Ронсън се завръща с нов сингъл и видео “Nothing Breaks Like A Heart” с участието на Майли Сайръс

Марк Ронсън се завръща с нов сингъл и видео “Nothing Breaks Like A Heart” с участието на Майли Сайръс
30 Ноември 2018

След поредицата от световно успешни колаборации през тази година, петкратният носител на наградата Грами, Марк Ронсън, се завръща с нов сингъл - “Nothing Breaks Like A Heart” с участието на звездата Майли Сайръс. Това е първи официален сингъл от новия албум на Марк Ронсън, който предстои да излезе през 2019-та година.

“Nothing Breaks Like A Heart” е написана от Ронсън и колежката му Майли Сайръс заедно с Ilsey Juber, Thomas Brenneck, The Picard Brothers и Conor Rayne Syzmanski. Динамичното видео е заснето в Киев, Украйна под режисурата на творческия екип WAFLA (We Are From LA) с изпълнителен продуцент Romain Gravas (M.I.A, Jay-Z, Kanye West, Jamie XX), двукратен носител на видео музикалните награди на MTV в категорията „Най-добро видео“.

“Nothing Breaks Like A Heart” е първият поп сингъл на Марк Ронсън като звукозаписен артист след парчето “Uptown Funk”, което се превърна в културен и музикален феномен. “Uptown Funk” спечели две награди Грами включително за „Звукозапис на годината“; видеото има над 3 милиарда гледания в YouTube, а сингълът беше на върха на класацията Billboard Hot 100 в продължение на 14 последователни седмици.  “Uptown Funk” се превърна и в десетата песен в музикалната индустрия с диамантен статус на продажби, според статистиката на американската звукозаписна асоциация RIAA. В допълнение, Марк Ронсън е създал и продуцирал сингли на култови артисти като Ейми Уайнхаус, Пол Макартни, Лейди Гага, Адел, Лорде и много други.

Марк Ронсън и Майли Сайръс ще гостуват в телевизионното шоу „Saturday Night Live“ на 15.12, за да представят новия сингъл, както и в някои от най-рейтинговите британски предавания.

Прочетете още