Мария Илиева, ТИТА и Papi Hans – участници в "Като две капки вода"

Мария Илиева, ТИТА и Papi Hans – участници в
11 Февруари 2019

Мария Илиева бе първата обявена звезда в предстоящия сезон на уникалното шоу за преобразявания, което стартира на 25 февруари от 20:00ч. по NOVA. Изпълнителката на емблематичните за българската музика сцена парчета "Лунен сън", "Нищо", "Видимо доволни" и други хитови песни ще се впусне в нови предизвикателства със старта на седмото издание нa "Като две капки вода". По време на шоуто Мария Илиева ще влезе в поредица световноизестни образи, които ще провокират и забавляват с уникално присъствие и характер.

ТИТА също ще бъде част от звездния каст на "Като две капки вода" с чар, провокация и задължителна доза самоирония. След като изпълнителката на хитови парчета като "Антилопа" и "Фотошоп" подкрепи в публиката Софи Маринова през изминалия сезон, тази година самата тя ще се впусне в контрастни преобразявания.

След успешни музикални проекти като "Кекс" и "Суперпалав" и Константин Трендафилов, известен с псевдонима Papi Hans, ще има възможност да направи свой прочит на 13 световни образа, които Бутонът на късмета ще му предложи. Поетът и писател наскоро беше част от VIP Brother 2018, а сега ще покаже нови качества от своя потенциал с участието в единственото шоу за преобразявания у нас.

Прочетете още