Любо Киров с емоционална премиера на албума “Както преди” и сингъла “Още от теб”

Любо Киров с емоционална премиера на албума “Както преди” и сингъла “Още от теб”
8 Юни 2018

В четвъртък, 7 юни, в столичния клуб :PM се състоя промоцията на новия албум на Любо Киров “Както преди” и пилотния видео сингъл “Още от теб”. Събитието бе открито от издателя на албума и близък приятел на изпълнителя Станислава Армутлиева пред близо 400 гости, сред които Мария Илиева, Графа, Димитър Рачков, Маги Халваджиян, Митко Кърнев, Наско от БТР, Константин Марков, Богдан Томов, Ники Кънчев, Камен Воденичаров, Тони, Нели Рангелова, Виктор Либа, Влади Михайлов и JJ от група Equinox и мн. др.

За първи път пред публика албумът ще бъде представен на почти разпродадения първи концерт от лятното национално турне на Любо на 14 юни в Античния театър в Пловдив

Сред гостите на промоцията бяха Мария Илиева, Графа, Димитър Рачков, Маги Халваджиян, Митко Кърнев, Камен Воденичаров, Нели Рангелова, Наско от БТР и мн. др. приятели и колеги на Любо Киров.

Любо Киров приветства приятели, колеги и журналисти с откорвение: “Направихме неща в този албум, които ме накараха да се чувствам като 20-годишен младеж и затова го кръстихме “Както преди”. Това не означава стари песни, изпълнени наново, а представя младежкия ентусиазъм, с който работихме всички. Минаха доста години, в които се доказа, че ако някой обича да прави нещата честно, така, както смята за правилно, той ще остане във времето!”, сподели Любо Киров, преди да представи емоционалния видеоклип на „Още от теб“.

Видеото, дело на режисьора Кирил Киров-Кико и оператора Андрей Андреев, е заснето при параклиса на язовир Пчелина. Екипът е избрал именно тази локация, за да бъде предадено емоционалното послание на песента, което Любо обобщава така: "Всеки човек носи истината в себе си. Важно е обаче да не се страхува да разказва за нея!"

След премиерата на видеото към “Още от теб” на сцената към Любо се присъедини и китаристът Ангел Дюлгеров, който е съавтор на музиката в „Както преди“, заедно със самия изпълнител и с Маестро Живко Петров. Двамата дадоха начало на ексклузивното слушане на останалите песни, като преди всяка от тях споделяха интересни детайли от творческия процес, сред които и фактът, че албумът е създаден в дома на Любо Киров само за 4 дни.

След представянето на всички парчета гостите видяха и 8-минутен документален филм с кадри от самия процес на работа по албума. Премиерата на „Както преди“ пред публика ще отбележи и старта на лятното национално турне на Любо Киров в Античния театър в Пловдив на 14 юни. По време на концерта, който вече е почти напълно разпродаден, изпълнителят ще бъде на сцената с Маестро Живко Петров (клавиши), Ангел Дюлгеров (китара), Александър Обретенов (D2, бас китара), Калин Вельов (барабани и перкусии) и LaTiDa (вокали). Следващите концерти от турнето ще бъдат на 15.08 в Бургас, на 16.08 във Варна, на 04.09 в Русе и на 05.09 във Велико Търново.

Албумът „Както преди“ включва 11 записа (8 нови песни, два ремикса на синглите „Още от теб” и „Целият живот си ти” и една радио версия на „Още от теб”) и се издава и разпространява на физически носители (CD и червен винил) и в дигитална версия от Вирджиния Рекърдс с медийната подкрепа на БГ Радио и City Radio & TV.

Прочетете още