Изберете коледен подарък според зодията

Изберете коледен подарък според зодията
29 Ноември 2018

Коледните празници наближават и за да не се налага да тичаме до мола в последния момент и за поредна година да подарим керамична чаша, можем да послушаме... звездите. Ето какви глезотийки най-много обичат да получават представителите на всеки от зодиакалните знаци. 

Овен

Овните са активни и обичат да бъдат забелязвани. Затова необичайният, красив и бляскав подарък е добра идея. За дамите Овни изключително добър вариант са бижутата, които задължително трябва да изпъкват с оригиналност. Цветът, на които спокойно може да заложите, е червеното във всичките му нюанси.

Телец

Телците обичат уюта, комфорта, домашната обстановка. Нещо топло, меко, приятно на пипане е идеалният подарък за тях. Едно кашмирено одеяло например. Избирайки подарък за Телеца не забравяйте, че знакът се управлява от Венера, затова красотата и разкошът гарантирано ще му допаднат. Но тъй като все пак е земен знак, трябва да има нотка на практичност и надеждност.

Близнаци

"Хамелеонският” характер на родените под този знак предполага особено труден избор на подарък. Избягвайте скучните, предсказуеми подаръци. Най-важният елемент е изненадата, независимо дали става дума за хубава книга или билет за задгранично пътуване. Биха се зарадвали най-много на нещо уникално, по възможност изработено от самите вас - кутия за бижута или пък фотоалбум. Чувствен парфюм също е подходящ избор.

Рак

Изненадайте половинката си от зодия Рак. Най-добрият подарък за тях би било едно пътешествие. Непременно проучете кои страни интересуват любимия ви Рак. Не е задължително пътуването да е луксозно, по-важно е местата, които ще посети, да са му наистина интересни. Не е тайна, че Раците са суетни и обръщат внимание на външния си вид. Подходящи коледни подаръци за тази зодия са козметика за домашни спа процедури или парфюм. Раците са и доста емоционална и сантиментална зодия, затова може да им подарите ваша обща снимка или нещо ръчно изработено. Със сигурност усилията ви ще бъдат оценени.

Лъв

Огненият знак е може би най-суетният сред всички зодии и по тази причина удачен за представителите му вариант за подарък е всичко, свързано с грижата за външния вид. Това може да бъде както луксозна козметика, така и уникален аксесоар или пък дизайнерско бижу.

Дева

Тъй като Девите са изключително ориентирани към детайла, какъвто и подарък да изберете, той трябва да бъде "изпипан” както откъм опаковка, така и откъм съдържание. И като споменахме съдържание, имайте предвид, че то на всяка цена трябва да има практична стойност. Затова проучете внимателно какви са любимите занимания на "вашата” Дева и я изненадайте с нещо, което наистина ще донесе удоволствие в ежедневието ѝ.

Везни

Везните са една от най-романтичните зодии в зодиака, затова какъвто и коледен подарък да сте решили да им купите, мислете винаги от тази позиция. Филм, музика, книга – трябва да носят послание и да са посветени на любовта или на нещо, което сте забелязали, че много харесват. Изненадайте ги с билети за концерт на любим изпълнител или с разходка до някоя романтична дестинация.

Скорпион

Мистични, чувствени и авантюристични, представителите на зодия Скорпион биха потръпнали от удоволствие при вида на изискан парфюм или пък луксозно и предизивкателно бельо. А премерената романтика, комбинирана с бутилка качествен алкохол, би била идеален фон за връчването на такъв подарък.

Стрелец

Това е знакът, отличаващ се с изключително приключенски дух. Стрелците обожават да пътуват и да се впускат в нови и нови предизвикателства. Затова чудесен подарък за представителите на тази зодия би бил каквото и да е къмпинг оборудване или пък интересна и оригинална джаджа, свързана с пътуване. Стрелците обичат да се забавляват, така че може да се спрете и на някакъв по-шеговит подарък. Представителите на тази зодия се увличат също по езотерика, астрология, духовни течения – може да им подарите книга с такава тематика.

Козирог

Козирозите са известни надлъж и нашир с разпалената амбиция, която влагат във всичките си начинания и дейности. Всеки подарък, свързан с увлеченията им, ще бъде приет с благодарност. Козирозите за малко капризни, когато става въпрос за подаръци. Причината е, че имат определени очаквания за това, което ще получат. Може да им подарите нещо свързано с професионалното им израстване и конкретно с работата им – планери, скъпа химикалка, тематична книга. Ако пък държите подаръкът да е по-личен, тогава избирайте между ръчен часовник, бижу, дрехи от естествени материи, парфюм.

Водолей

Може би най-големите любители на всичко, що може да бъде наречено електронна джаджа, са именно представителите на зодия Водолей. Затова без притеснение заложете на модерна техника, например смартфон или фотоапарат. Поради силно авантюристичния си дух, родените под този знак също така биха оценили подобаващо и ваучер за екстремно преживяване - скок с бънджи, парашут, гмуркане или пък сърф приключение.

Риби

Рибите са сантиментални. Сувенир с нежно послание ще стопли сърцето им. Романтичните и чувствени Риби биха се зарадвали най-много на преживяване, включващо пълен арсенал от свещи, масаж и аромати. Мечтатели по душа, Рибите търсят различни начини да се откъснат поне за малко от реалността. Зарадвайте ги за Коледа с подарък като интересна книга или с диск на любим изпълнител. Подарете им нещо, което да докосне емоционалния им характер – колаж от снимки или бижу с определена символика.

Прочетете още