Графа, Любо и Живко Петров са звездните гости на концерта на Мария Илиева на 26 декември

Графа, Любо и Живко Петров са звездните гости на концерта на Мария Илиева на 26 декември
14 Декември 2018

Истинска плеяда от български звезди ще поднесе Мария Илиева на концерта-промоция на новия си албум „Всичко – най-доброто от Мария Илиева” на 26 декември в столичния клуб в City Stage. Заедно с Графа и Любо Киров кралицата на българската поп музика ще изпълни емблематичните дуети „Крадена любов”, „Чуваш ли ме” и “Alright”. Виртуозният пианист Живко Петров и Мария Илиева ще подарят на публиката специална версия за пиано и глас на баладата „Сама”, на която маестрото е автор.

Това са само част от заглавията, включени в албума на певицата „Всичко – най-доброто от Мария Илиева”, които ще бъдат представени на сцената. Музикалното бижу, събрало най-големите хитове на певицата, включва 16 номер 1 сингъла и 4 ремикса от началото на кариерата ѝ досега и вече отбелязва завидни продажби на пазара.

Представянето на „Всичко – най-доброто от Мария Илиева” ще бъде нещо различно, много стилно и много музикантско. Бендът на Мария включва някои от най-добрите български музиканти – Георги Янев (китара), Милен Кукошаров (клавишни), Мартин Ташев (тромпет и вокали), Васил Вутев (барабани) и Младен Димитров (програминг, перкусии, синтезатор).

Прочетете още