Днес е официалната премиера на новия сингъл и видео на Поли Генова - „No more“

Днес е официалната премиера на новия сингъл и видео на Поли Генова - „No more“
17 Юни 2021

В „No moreПоли Генова разказва собствената си любовна история, а главен участник във видеото към нея е приятелят ѝ Джоузеф, който прави дебют пред камера. Песента е в диско-фънк стил и отговаря на най-новите тенденции от световната музикална сцена. „No more“ е създадена от екипа, който стои зад хитовете на Поли „LAST NIGHT“ и „How we end up“, които покориха родните и чуждестранни класации.

Автор на музиката е популярният композитор и продуцент naBBoo и R&B и поп изпълнителката Romy Dya, позната на публиката с парчето „So Far Away“ в колаборация с David Guetta и Martin Garrix. Режисьор на видеото към „No more“ е Павлин Иванов, по-известен като Bashmotion.

„Това е много личен и специален проект за мен. Надявам се историята, която разказваме, да вдъхнови всички да преоткрият свободата си и да напомни да ценим любимите си хора, като се радваме на малките моменти с тях. Благодаря на прекрасния екип, който стои зад „No More“. Надявам се парчето да донесе прекрасни летни емоции на всички“ – сподели Поли.

Прочетете още