Dennis Lloyd се завръща с новия си сингъл - "Never Go Back"

Dennis Lloyd се завръща с новия си сингъл -
15 Февруари 2019

Dennis Lloyd се завръща с новия си и първи за лейбъла Arista сингъл - "Never Go Back" с премиера 15-ти февруари. Песента е перфектният "наследник" на  "Nevermind" и разкрива невероятния талант на Lloyd като певец и музикант. "Never Go Back" е официален първи сингъл от предстоящия му дебютен албум, планиран да излезе по-късно тази година.

Роден в Тел Авив, Израел, Dennis Lloyd е влюбен в музиката през целия си живот. Когато е само на 8 години започва да взима уроци по тромпет, а на 13 години се прехвърля към китарата. На 21 години, напуска родината си и се мести в Банкок, Тайланд, където се отдава на композиране. По време на това пътуване той написва песента "Nevermind", която постига експлозивен успех, а днес Lloyd е сред най-перспективните музиканти, продуценти, певци, композитори и мулти-инструменталисти. Сингълът "Neverming" е с 418 МИЛИОНА стрийминга в Spotify и е част от световните плейлисти на платформата като "Soft Pop Hits", "Mood Booster" и "Summer Party". Песента е сертифицирана с 2x платинен статус в Австралия и Канада, платинен в Австрия, Франция, Германия, Италия, Швейцария, златен във Великобритания, Нова Зеландия и Белгия. Песента е в плейлистите на всички водещи радиостанции по целия свят, #1 в Shazam в Австрия, Германия, Ирландия, Норвегия, Швейцария и Нова Зеландия. Като резултат от огромния успех на "Nevermind", Dennis Lloyd реализира турне през пролетта на 2018-та, озаглавено "MTFKR Tour" с редица дати в Европа и Северна Америка, включително и два арена концерти в родния му град Тел Авив.

2019-та година се очаква да бъде изключително важна за Denis Lloyd - освен очакван дебютен албум, той ще бъде част от програмата на редица фестивали и събития, сред които Coachella, Governor’s Ball и Firefly Festival!

Прочетете още