Чуйте “Enemies” на Roxen и Selin

Чуйте “Enemies” на Roxen и Selin
23 Ноември 2022

Enemies” е колаборация между Roxen и Selin – млади и супер талантливи вокалисти, съответно от Румъния и Турция. Това е песен за любовта и как тя може да направи обратен завой, за това колко много можеш да бъдеш наранен в любовта. Ако някой ни научи какво е да си влюбен и как да обичаш, нямаше да ни нараняват толкова много, нямаше да ставаме врагове с човека, когото обичаме.

„Enemies“ е продуциранa и написанa съвместно с Lawrent – част от продуцентското дуо Royale Avenue (What Is Love с Nito-Onna), както и с Joe Killington, Hannah Boleyn, Roxen и Selin, която се присъединява във втория куплет, който е написала сама. Това е запомняща се, колоритна хитова песен, която остава в съзнанието ви за дълго.

Roxen и Selin за първи път чуват песните на другата от радиото през късните летни месеци на 2022 г. Roxen току-що постигна голям успех със своя сингъл „UFO“ (златен запис в Полша) и започна да промотира новата си динамична песен „Fool“. Selin току-що издаде първия си сингъл „Cool“ и работи върху миниалбум от ремикси с Bruno Pietri от Хърватия и други артисти. През октомври 2002 г. двете изпълнителки започват да обсъждат възможно сътрудничество и нещата се случват изключително бързо, „ Enemies“ прави своята премиера, придружена от визуализация.

Официалният видеоклип ще бъде заснет в Букурещ, Румъния, в края на ноември 2022 г. и се очаква да излезе в началото на декември 2022 г.

“Enemies” излиза у нас благодарение на Орфей Мюзик – изключителен лицензиант на Warner Music за България.

Прочетете още