Christina Aguilera с премиера на нова песен от предстоящия й албум и турне

Christina Aguilera с премиера на нова песен от предстоящия й албум и турне
Снимка: YayA Lee
11 Май 2018

Днес световната суперзвезда Кристина Агилера представи още една нова песен. Сингълът е озаглавен “Twice”. Песента излиза една седмица след сингъла “Accelerate” с участието на Ty Dolla $ign и 2 Chainz – първият нов проект от поп дивата от 2014-та година. "Accelerate" и “Twice” са част от предстоящия студиен албум на Агилера, озаглавен "LIBERATION", който ще излезе на 15/06 у нас от Вирджиния Рекърдс/Sony Music в стандартна и делукс версии.

„Liberation“ е шести студиен проект в дискографията на певицата, шест години след посления й албум „Lotus“ (2012). Албумът е наличен за предварителни поръчки на физически носител в http://musicmall.bg Всички фенове, които поръчат дигиталната версия на албума предварително в платформите, ще получат директен достъп до синглите “Twice” и “Accelerate” feat. Ty Dolla $ign и 2 Chainz.

Кристина Агилера анонсира в социалните мрежи и новината за предстоящото си турне в Северна Америка тази есен. Това е първото турне на звездата от 10 години насам. Турнето стартира на 25-ти септември, включва 22 града в някои от най-емблематичните зали в Америка – две поредни вечери в „Радио Сити Мюзик Хол“ в Ню Йорк, две вечери в „Чикаго Тиътър“, в Бостън, Оукланд, Денвър, ЕлЕй, Лас Вегас и други. Продажбата на билети стартира на 18-ти май.

В допълнение към новината за турнето, Кристина Агилера ще направи телевизионна премиера на предстоящия си дует с Деми Ловато - “Fall In Line” – на сцената на музикалните награди на Билборд, които ще се проведат на 20-ти май.

Агилера ще бъде и звездата на популярните летни концерти, организирани от тв шоуто „Today Show“, на 15-ти юни. 

Прочетете още