Chris Brown с нов сингъл и видео - "Undecided"

Chris Brown с нов сингъл и видео -
7 Януари 2019

Носителят на наградата „Грами”, платинен артист, композитор, продуцент, актьор и художник, мултиталантливият Крис Браун стартира 2019-та година с нов сингъл и видео! Режисьор на видеото към новия сингъл “Undecided” е самият Крис Браун. Песента е написана и продуцирана от Крис Браун в партньорство с авторите Scott Storch и Avedon.

Снимка: Chris Brown / RCA Records

Сингълът е първият официален проект от предстоящия девети студиен албум на Браун, озаглавен INDIGO. Албумът ще бъде и първият проект от новия лицензен договор между Крис Браун и дългогодишния му лейбъл RCA Records (от семейството на Sony Music). С шест платинени албума за компанията, новият договор с Крис Браун не само ще разшири параметрите на успешното сътрудничество помежду им, но ще позволи за първи път Браун, като един от най-младите звукозаписни артисти, да има контрол върху мастър записите за периода на целия договор.

Вижте видеото към “Undecided”:

Крис Браун, един от най-успешните изпълнители през последното десетилетие и който, остави собствен отпечатък в R&B културата от дебюта си през 2005 година, има до момента над 30 милиона продадени копия албуми по целия свят и над 10 милиарда аудио стрийминга в платформите. Той притежава повече от 125 награди включително Грами за албума F.A.M.E. през 2011 година. Браун има над 7.5 милиарда гледания в канала си в YouTube (повече от 40 видеоклипа с повече от 100 милиона гледания всеки). Този резултат го превърна в най-гледания артист в платформата за всички времена и беше сертифициран от Vevo с диамантен статус.

Крис Браун е артистът с най-продължителен престой в сингъл класацията на Билборд Hot 100 – с повече от 160 последователни седмици. Последният му албум „Heartbreak On A Full Moon“ е бил слушан над 1 милиард пъти до момента в платформата Spotify и има двойно платинен статус на продажби. „Heartbreak On A Full Moon“ престоя повече от година в класацията за продажби на албуми на Билборд - Hot 200.

Прочетете още