Beyoncé отново изненада с албум!

Beyoncé отново изненада с албум!
18 Април 2019

Когато става дума за проект на Queen Be, елементът на изненадата е повече от задължителен. На 17 април, без какъвто и да е предварителен анонс, Бионсе пусна албума „HOMECOMING: THE LIVE ALBUM“ в дигитална версия само във всички платформи за даунлоад и стрийминг. Албумът е саундтрак към едноименния документален филм за Бионсе, озаглавен „HOMECOMING: A Film By Beyoncé“, който проследява едно от най-забележителните събития в музикалната индустрия: концертът на звездата на фестивала Coachella през 2018г.

Снимка: Вирджиния Рекърдс/Sony Music

„HOMECOMING: THE LIVE ALBUM“ включва пълния аудио запис от историческия концерт на Бионсе на Coachella 2018. Албумът съдържа 40 песни и над 90 минути музика, обхващаща цялата кариера на Бионсе с гост музиканти JAY-Z и J Balvin, и със специалното участие на Кели Роуланд и Мишел Уилямс (Destiny’s Child). В албума влизат и две бонус парчета: нова версия на класиката “Before I Let Go”, написана от Франки Бевърли и песента “I Been On”.

„HOMECOMING: THE LIVE ALBUM“ е наличен тук, а по-късно тази година ще излезе и на физически носител.

Снимка: Вирджиния Рекърдс/Sony Music

Концертът на Бионсе на  Coachella 2018 е най-стриймваното лайв събитие в цялата история. Програмата на концерта на „Коачела 2018“ е трибют от страна на певицата към културните традиции на историческите колежи и университети за чернокожи (HBCU). След концерта си, Бионсе обяви, че е учредила специална стипендиантска програма към осем HBCU университета.

Прочетете още