Ariana Grande - “Жена на годината” на Billboard

Ariana Grande - “Жена на годината” на Billboard
7 Декември 2018

Ariana Grande получи наградата "Жена на годината" на Billboard на гала вечеря, която се състоя в Ню Йорк. Всяка година музикалното списание награждава известни дами, които "имат значителен принос за бизнеса, и които с работата и продължителния си успех вдъхновяват поколения жени".

25-годишната певица заяви пред присъстващите в залата, че парадоксално, това е била най-добрата година в кариерата й досега и най-лошата в личен план.

Ariana се завърна към музиката след атентата в Манчестър след неин концерт миналата година, раздели се с дългогодишния си приятел Mac Miller и се сгоди внезапно за Pete Davidson. По-късно обаче рапърът почина от свръхдоза и Grande още преживява загубата. А малко след като научи трагичната новина, тя се раздели с Davidson.

Сред останалите наградени на церемонията бяха Cyndi Lauper, която беше отличена като икона на R&B музиката, а Janelle Monae получи приза за новаторство. Водеща на шоуто беше британската певица Ellie Goulding.

В допълнение, Ariana Grande подобри рекорд на Adele. Клипът към новия й хит "Thank u, next" излезе на 30 ноември и реализира 100 милиона гледания за по-малко от 4 дни. Така се превърна в най-бързо достигналия 100 милиона гледания. Сингълът оглавяваше и класацията хот 100 на Billboard в продължение на три седмици.

Прочетете още