Радио Сити

СЛУШАЙ РАДИО CITY ОНЛАЙН   /   LISTEN RADIO CITY ONLINE

 

Радио Ситиe водеща радиостанция в България с формат CHR (Contemporary Hit Radio).
В ефира на Радио Сити звучат най-актуалните pop, dance, hip hop и R’n’B хитове, както и част от най-големите класики за последните няколко години.
Хитовете звучат до скъсване, а програмата е целенасочено лишена от водещи и новини, предоставяйки ефира само и единствено на съвременната музика, комбинирана в перфектен микс - това прави Радио Сити уникално по облик и звучене.
Идеята е, всеки път, когато слушателят си пусне Радио Сити , да чуе най-новите хитове в момента.
Слушателите на Радио Сити са най-младата част от населението на България, които са на възраст между 15 и 25 години - енергични, модерни, свежи.

 

Основни акценти в програмата:

10 хита без прекъсване– единствената станция в България, която излъчва 10 хита един след  друг, без прекъсване за реклама, новини и водещи, само Хитове до скъсване.

Сити Топ 10 - е музикална класация, в която се подреждат най-излъчваните песни от ефира на Радио Сити за изминалата седмица.Класацията се излъчва едновремнно и по СИТИ ТВ.

2 Da Club– e двучасов сет на DJ Номер 1 в България – Dian Solo, които комбинира най-актуалните и танцувални хитове от българските и световни класации.

Радио Сити излъчва в ефира на най-големите градове на страната, а също така онлайн на сайта city.bg и чрез приложенията за мобилни телефони iPhone и Android.
 

Нашите честоти:

София 99.7 MHz

Пловдив 91.1 MHz

Варна 98.6 MHz

Стapa Загора 96.8 MHz

Благоевград 95.0 MHz

Кюстендил 88.5 MHz

Ловеч 87.6 MHz

Пазарджик 96.4 MHz

Кресна 106.8 MHz

Симитли 88.3 MHz

Балчик  89,0 MHz

CITY TOP 10

LIKE US