Ясно е кога да очакваме последния сезон на Game of Thrones! Вижте първи трейлър

Ясно е кога да очакваме последния сезон на Game of Thrones! Вижте първи трейлър
14 Ноември 2018

Милионите фенове по света са в очакване на последния сезон на един от най-касовите сериали за всички времена “Игра на Тронове”. Всички фенове на култовия сериал трябва да имат търпение до април 2019. От HBO съобщиха, че тогава ще започне излъчването на финалния, осми сезон на хитовата продукция.

От трейлъра, който пусна телевизията, става ясно, че сезонът ще бъде под мотото с хаштаг “#ForTheThrone” - #затрона.

"Всяка битка. Всяко предателство. Всеки риск. Всеки двубой. Всяка жертва. Всяка смърт. Всичко е #затрона", се казва във видеото.

Съдбата на трона, Денерис Таргариен, Джон Сноу и компания ще се реши в 6 епизода.

Вижте първия трейлър:



Сериалът "Игра на тронове" се превърна в глобален феномен. И въпреки че краят му наближава, HBO вече подготвя няколко проекта, чието действие ще се развива в същата "вселена". Телевизията вече е поръчала нов проект на сценаристката Джейн Голдман, известна с работата си по фентъзито "Звезден прах" и "Домът на мис Перигрин за чудати деца".

Действието в сериала, по който работи Голдман, ще се развива хиляди години преди събитията от "Игра на тронове" и ще разкаже за златната епоха на героите във Вестерос и нейния упадък. Едно нещо е сигурно - това няма да бъде историята, която си мислим, че знаем.

Междувременно вече е започнал кастингът за пилотния епизод на проекта на Голдман. Главните роли са поверени на Наоми Уотс и на Джош Уайтхаус.

Прочетете още