Съветите на Britney Spears за перфектна фигура

Съветите на Britney Spears за перфектна фигура
16 Юли 2018

Поп иконата Бритни Спиърс е на 36, има две деца и не спира да впечатлява с начина по който изглежда и перфектното си тяло. Наскоро тя разкри кои са нейните тайни за добрия външен вид и супер формата. За да постигне по-добри резултати, поп певицата е прибегнала до услугите на специалисти по хранене и фитнес, които да ѝ изготвят индивидуална програма.

"Моите упражнения са по-ефективни, защото са по-кратки. Започвам с 20 минути интензивно кардио – тичане, упражнения тип пуш-ъп, интензивно клякане и ставане, накрая завършвам със стречинг", обяснява тя пред изданието Women’s Health. „Пийте протеинови шейкове”, съветва певицата.

Преди дни стартира ексклузивното турне на Бритни с шоуто “Britney: Piece of Me”, в което тя демонстрира супер формата си. Лимитираното турне ще премине през САЩ и Европа като последната спирка от него е на 24 август – Лондон, O2 Arena!

Шоуто “Britney: Piece of Me” е сред най-награждаваните и печеливши спектакли в цялата индустрия с награди на списание „Las Vegas Review“ в категориите “Най-добър изпълнител”, “Най-добра продукция” и „Най-добро шоу в Лас Вегас“ след онлайн гласуване от читателите. Проектът стартира през декември 2013 година в „Planet Hollywood Resort & Casino“, в Лас Вегас и до момента включва над 250 концерта.

Многократна носителка на наградата Грами и с мултиплатинени продажби по целия свят, Бритни Спиърс се нарежда сред най-успешните и популярни артисти в цялата история на музикалната индустрия. За малко повече от 10 години, тя е продала над 150 милиона копия от албумите си, с което става 4-та най-продавана изпълнителка в Америка.

Прочетете още