Спечели награди от Радио Сити и Mary Jane

Спечели награди от Радио Сити и Mary Jane
23 Октомври 2017

Участвай в играта на радио Сити и Mary Jane и можеш да спечелиш страхотни награди ! 

Следи Фейсбук страницата на Радио Сити и се оглеждай за тематичните постове.Отговори правилно на дневния въпрос и в края на седмицата участваш в томбола за награда от Mary Jane!

 

MARY JANE - Да постигнеш и поддържаш съвършенството

Със сигурност вече сте виждали специфичната бутилка на Mary Jane, но с новия елегантен дизайн издържан в червено... Може би не знаете, но тя не е просто „преоблечена”. Тя извървя своите 5 стъпки към съвършенството и продължава да върви по пътя си уверено, като пише собствената си история!

Mary Jane вече не е просто водка - тя е изключителна премиум водка!

Втора поредна година марката печели златен медал в международни конкурси от най-висока класа. Според експертите в бранша това признание идва съвсем очаквано. След златния медал в международния конкурс Los Angeles International Spirits Competition 2015., през 2016г. Mary Jane затвърди успеха си с още един златен медал не къде да е, а в един от най-известните и престижни конкурси в света за високоалкохолни напитки Spirits Selection by Concours Mondial de Bruxelles.

Това е най-влиятелният форум на планетата, известен още и като „Обединените нации на спиртните напитки", защото всяка година се  провежда в различна държава и събира под един покрив най-добрите производители от цял свят. В категорията водка Mary Jane бе обявена за една от трите най-добри водки на планетата, като изпревари всички свои именити международни конкуренти.

Отличията идват, за да признаят изключителното качество, което е резултат от работата на висококвалифицирани специалисти, подбрали и съчетали най-добрите практики за производство на водка, приложени в най-съвременните съоръжения за постоянна и многократна дестилация.

Mary Jane се произвежда по уникална технология за трикратно пречистване със сребърни филтри, която прави водката мека, пивка и с превъзходни вкусови характеристики.

В продължение на хиляди години именно среброто има стотици роли в развитието на човешкия вид и обогатява цивилизации - в буквален и преносен смисъл. Древните ловци на съвършенство са открили богатото приложение на среброто в живота с неговите антисептични, лечебни ефекти и естетически измерения. Представете си трикратно пречистване със сребърни филтри - могъщо действие, чиято единствена мисия е постигането на превъзходен вкус.

Но това е само една от петте стъпки към съвършенството, през които Mary Jane преминава, за да достигне до вас по блестящ начин! Ето ги всичките:

Пшеница; 2. Дестилация; 3. Вода; 4. Сребърна филтрация 5. Отпочиване.

Това не са само думи, а важни процеси в производството на висококачествена водка. Какво стои зад всяка от тях, можете да разберете тук.

А какво стои зад блестящото признание на Mary Jane, можете сами да разберете!

Последвайте я във Facebook !  

ОБЩИ ПРАВИЛА НА ИГРАТА

Прочетете още