Роби представи нов албум с колаборации в препълнена зала

Роби представи нов албум с колаборации в препълнена зала
29 Април 2024

Над 350 души присъстваха на напълно разпродаден концерт, на който Роби представи своя нов албум „Двамата“, състоящ се само от колаборации с любими български изпълнители: Молец, Dara Ekimova, NICKA, Ernesto Valenzuela, Jeko[v] и SERGIE. Те излязоха заедно с Роби на сцената на популярен столичен клуб, за да представят на живо своите песни, създадени специално за албума на младия изпълнител.

„Направих албум само с колаборации, заедно с артисти, на които се кефя, за хората, които ни се кефят. Щастлив съм, че песните се приемат толкова добре. Това е една страхотна възможност да споделя музикално пространство с таланти, които уважавам и да видя как нашите стилове се сливат в едно.” – споделя Роби.

През последните седмици Роби поетапно издаде като сингли част от песните от новия си албум. Едни от тях са: „Никъде“ с Молец, която вече има над 1 милион стрийма във всички платформи; „Двама“ с NICKA, която макар и само от седмица да е в ефира на най-слушаните музикални телевизии и радиа, вече успя да набере сериозна популярност и колаборацията с Dara Ekimova „Ако се обадиш“, за която феновете са единодушни, че очакват видеоклип в най-скоро време.

Тази година Роби е номиниран в категория БГ ДЕБЮТ в Годишните музикални награди на БГ РАДИО, които ще обявят големите победители на бляскава церемония на 26 май в Пловдив.

Прочетете още