RedFoo от LMFAO, Jonas Blue и Pavell & Venci Venc' на MTV presents VARNA BEACH 2017

RedFoo от LMFAO, Jonas Blue и Pavell & Venci Venc' на MTV presents VARNA BEACH 2017
25 Май 2017

Най-горещото плажно парти тази година ще е MTV presents VARNA BEACH :)

Защото към Gorgon City, Tinie Tempah, Steve Aioki, Поли Генова се присъединяват и 

RedFoo от LMFAO 

За първи път Редфу (Redfoo), един от членовете на LMFAO, ще пее на живо в България! Редфу е награждаван рапър от Америка, текстописец и актьор, тотална световна сензация! Той записа някои от най-успешните хитове в класациите за всички времена, сред които Party Rock Anthem, който се изкачи на върха на световните класации и има над 1.2 млрд. гледания в YouTube. Изпълненията на Редфу са винаги впечатляващи, ангажиращи публиката и много забавни. Други негови супер хитове са Sexy and I Know It и Let’s Get Ridiculous. Редфу ще направи страхотно шоу на варнеския плаж на Варна, невиждано досега! 

JONAS BLUE

Джонас Блу (Jonas Blue) е изпълнител с три платинени сингъла и многобройни мега хитове, класирани на върха на музикалните класации. Той със сигурност ще взриви публиката на MTV Presents Varna Beach. Британецът създава модерното звучене на лятото и хитовете му Fast Car, Perfect Strangers и By Your Side са световните летни саундтракове. Това е първото посещение на Джонас Блу в България и той наистина ще направи страхотно шоу. Джонас споделя, че е изключително развълнуван, че ще посети страната ни за първи път.

PAVELL & VENCI VENC'

Българският дует Pavell & Venci Venc’ също потвърдиха участието си заедно с международните артисти в MTV Presents Varna Beach. Уникалното им звучене направиха топ хитове песни като SeTaaBrat и Vdigam LEVEL. Това страхотно дуо ще се присъедини към Поли Генова, за да подкрепи международните изпълнители на 15 юли. „MTV Presents Varna Beach се провежда за първи път и за нас е чест да бъдем сред българските изпълнители на такова мащабно събитие! Нямаме търпение да избухнем на сцената във Варна на 15 юли!“

 

MTV presents VARNA BEACH ще се проведе на 15 юли 2017 г., събота. Билетите са вече в продажба.

Невероятното събитие на живо ще бъде излъчено по MTV каналите в целия свят, като по този начин ще покаже най-доброто, което България може да предложи.

Скоро очаквайте допълнителна информация за останалите изпълнители. 

Новини и всички подробности за събитието, както и възможност да спечелите билети може да откриете първи тук и на нашата Facebook страница.

Прочетете още