РАДИО ENERGY И DEVIN ЗАЕДНО ЗА ДОБРА ХИДРАТАЦИЯ ПРЕЗ ЛЯТОТО!

РАДИО ENERGY И DEVIN ЗАЕДНО ЗА ДОБРА ХИДРАТАЦИЯ ПРЕЗ ЛЯТОТО!
12 Юли 2017

Колко често през деня си напомняте, че трябва да пиете вода? Обикновено не се замисляме за това, но добрата хидратация може да ни зареди с енергия и да ни накара да се чувстваме свежи през целия ден. В горещите летни дни няма нищо по-хубаво от освежаваща глътка вода – чиста, натурална и с нула калории.

Според специалистите, препоръчителният прием вода на ден се равнява на осем чаши (или около 1,5 литра). Разбира се, количеството зависи от индивидуалните потребности на организма и от редица фактори като възраст, тегло, физическа и психическа натовареност.

Добрата хидратация на тялото допринася за пълноценния и активен начин на живот. Проучванията показват, че хората, които приемат достатъчно вода през деня, се чувстват бодри, енергични и позитивни. Дехидратацията, от друга страна, може да причини умора, раздразнителност, липса на концентрация, главоболие и др. За да избегнем тези негативни последици, е достатъчно да приемаме достатъчно течности, като основен процент от тях да е чистата вода.

Ето защо в най-горещия месец от годината, радио ENERGY и DEVIN се впускат в борба с лятната дехидратация!

Всеки делничен ден, ENERGY момичетата на DEVIN ще станат част от натоварения трафик в София, Варна, Бургас и Пловдив, за да ти помогнат да се хидратираш в движение.

От понеделник до петък, между 17 и 18 часа, червеният светофар означава: „Спри и се огледай за ENERGY момичетата на DEVIN!“

Очаква те студена DEVIN минерална вода в бутилка Water 2GO и много изненади от Радио ENERGY!

Презареди в движение! С Радио ENERGY и DEVIN Минерална – Силата на природата в теб, от сърцето на Родопите!

От 17-ти до 21-ви юли ENERGY момичетата на DEVIN ще бъдат в трафика на морската столица Варна! Не ги пропускай!

DEVIN Water2GO e продукт, създаден специално за хората в движение, които търсят сигурност и удобство.

С уникалната SmartSeal™ капачка, създадена в Норвегия, новата бутилка е първа по рода си на българския пазар и представлява перфектното предложение за активните ситуации в ежедневието. Капачката не пропуска, лесна е за отваряне и безопасна при пиене. Това прави DEVIN Water2GO изключително подходяща за консумация по време на шофиране, разходка, спорт и др.

Прочетете още