Обявиха Адел за поп икона на бъдещето

Обявиха Адел за поп икона на бъдещето
Снимка: adeleldn
21 Февруари 2017

Адел беше обявена за поп икона на бъдещето от британските слушатели в анкета на „MasterCard“. Певицата победи в надпреварата собствения си идол Бионсе, както и други звезди като Лейди Гага и Риана.

Според 50% от анкетираните именно британската е върховният изпълнител, който ще устои на времето и ще запази титлата си на суперзвезда.

Снимка: cruvcio

Припомняме, че на 12-ти февруари Адел спечели „Грами“ във всички 5 категории, в които беше номинирана, а именно: за албум на годината („25“), за запис на годината и за песен на годината („Hello“), за най-добър вокален албум („25“) и за най-добро поп соло изпълнение („Hello“).

Снимка: adelenetwork

На второ място в класацията застава Бионсе, следвана плътно от Ед Шийрън, Лейди Гага и Роби Уилямс. В челната десетка влизат още „Колдплей“, Риана, Тейлър Суифт, Джъстин Тимбърлейк и Бруно Марс.

В същото време според анкетата Дейвид Бауи беше избран за най-култовият изпълнител в поп историята. Той спечели престижната титла в конкуренция с „Бийтълс“, „Куин“, Елвис Пресли и Майкъл Джексън, които съставиха челната петица. Класацията идва малко преди раздаването на спонсорираните от „MasterCard“ британски музикални награди БРИТ, които ще се сътоят на 22 февруари в "O2 Arena", Лондон.

Прочетете още