Новият албум на MALUMA „F.A.M.E.“ излиза днес

Новият албум на MALUMA „F.A.M.E.“ излиза днес
18 Май 2018

Световната латино звезда, тийн идол и бокс-офис феномен, Малума, представя новия си дългоочакван албум „F.A.M.E.“. Новият студиен проект излиза днес - 18-ти май, 2018г. и у нас се издава в деня на световната премиера от Вирджиния Рекърдс/Sony Music.  

Физическата версия на „F.A.M.E.“ е налична тук. Дигиталната версия на албума също е налична във всички легални платформи.

Малко преди премиерата на албума, излезе и най-новият сингъл от проекта – песента "Marinero", емоционална балада за изгубената любов поради собствените ни грешки. Вижте видеото към "Marinero":

Името на албума „F.A.M.E.“ е абревиатура от следните четири думи на испански: Fe (вяра), Alma (душа), Música (музика) и Esencia (същност). Албумът е трети студиен проект в дискографията на артиста след суперуспешния „Pretty Boy Dirty Boy“ през 2015 година. „F.A.M.E.“ включва 15 песни и е продуциран от имена като Rude Boyz, Edgar Barrera, Timbaland и Scott Storch; в албума има колаборации с Timbaland, Marc Anthony, Prince Royce, SID и Nego Do Borel.

На състоялата се неотдавна церемония по раздаването на годишните награди на Билборд за латино музика, Малума беше отличен в категорията „Артиста на годината – социални медии 2018“. Малума изгря и на корицата на Billboard в зашеметяваща фотосесия заедно с Шакира. По време на конференцията „Billboard Latin Music“ колумбийският изпълнител получи плакет за най-слушан латино изпълнител в платформите с 13 милиарда стрийминга по целия свят, както и сертификати за 29X платинен статус на сингъла "Felices Los 4" и 11X платинен статун на сингъла "Corazón" в САЩ.

Само на 24 години, Малума е сред най-успешните и разпознаваеми латино гласове в света и абсолютен тийн идол. Роден като Хуан Луис Лондоньо, той приема артистичния псевдоним Maluma като събира първите две букви от малките имена на майка си, баща си и сестра си.

Maluma е и сред най-популярните артисти в социалните мрежи с над 23 милиона последователи във Facebook, 5.1 милиона в Twitter и повече от 32.5 милиона в Instagram, което го превръща в най-популярния латино изпълнител в Instagram. Официалният му канал в YouTube/VEVO има повече от 8 милиарда гледания и над 14 милиона абоната, което му носи наградата на YouTube – „Diamond Play Button Award“. С настоящото си световно турне „Maluma World Tour“, започнало миналата година, той постига безпрецедентен успех с продадени над 1 милион билета в рамките на 105 концерта само за 2017-та година. Този резултат превърна Малума в най-продавания латино изпълнител в света. През 2015г. той издава албума „Pretty Boy Dirty Boy“, който дебютира на #1 в Билборд. До момента Малума има седем #1 сингъла в чарта на Билборд - "Latin Airplay". Той е и най-младият артист с едновременно две песни в класацията – на #1 и #2 позиция – със синглите "Sin Contrato" и "Chantaje”.

Прочетете още