Новият албум на MALUMA - “11:11” излиза на 17 май

Новият албум на MALUMA - “11:11” излиза на 17 май
15 Май 2019

Колумбийската суперзвезда, MALUMA, официално обяви голямата новина в инстаграм профила си – нов албум и световно турне! Изпълнителят на хита „HP“ разкри, че на 17 май излиза новият му студиен проект, озаглавен „11:11“. Албумът излиза с медийната подкрепа на радио и телевизия City и е наличен за предварителни поръчки в www.musicmall.bg тук

„11:11“ е първият албум на MALUMA след проекта „F.A.M.E.“, излязъл през 2018-та година. „11:11“ съдържа 16 нови песни и включва колаборации с някои от най-големите имена в музикалната индустрия, сред които кралицата на поп музиката – Madonna, Ricky Martin, Ozuna, Nicky Jam, Zion & Lennox, хип хоп звездата Ty Dolla Sign и други.

Снимка: Вирджиния Рекърдс/Sony Music

Новината за новия албум на изпълнителя на световния хит „Mala Mía“ идва скоро след световната премиера на общата песен на MALUMA и Madonna - „Medellín“ - на сцената на последните Billboard Music Awards. Песента е от предстоящия нов албум на певицата, а изпълнението на наградите беше повече от впечатляващо в комбинация от артистично майсторство, хореография и холограмни изображения.

В момента регетон звездата е сред най-стриймваните артисти в дигиталните платформи и на върха на класациите с последните си колаборации. Пилотният сингъл от предстоящия албум на MALUMA, озаглавен „HP“ вече е глобален хит със средено 15 милиона стрийминга на седмица и с над 247 милиона гледания в канала на аритста в YouTube!

Почитателите на MALUMA ще имат възможността тази година да пеят и танцуват заедно с него по време на концертите му от предстоящото световно турне ’11:11 World Tour’. За огромна радост на всички български фенове на латино звездата, турнето включва и България като той ще изнесе първия си концерт пред родна публика на 10/07 в зала „Арена Армеец“, София. Билетите са вече в продажба в eventim.bg тук

Прочетете още