Новият албум на Florence + the Machine - "High As Hope" излиза на 29 юни

Новият албум на Florence + the Machine -
22 Май 2018

Това лято Florence + the Machine се завръщат с дългоочакван нов албум, озаглавен "High As Hope".

Първият официален сингъл от албума е песента "Hunger", която Florence + the Machine описват като проект, който дефинира музикалната им кариера. Песента разказва за търсенето на любов в неща, които може би не са любов и за стремежа да бъдем по-малко сами, който в някои случаи ни прави още по-изолирани. "Понякога, когато не можеш да изразиш чувствата си, ги изпяваш", споделя Florence.

Новият албум "High As Hope" е олицетворение на артист, който изглежда по-уверен от всякога. Това е албум за паденията и възходите с текстове, пропити с радост и ярост. Но радостта безспорно доминира и в крайна сметка побеждава. "Човек винаги трябва да се развива и да работи върху себе си. Аз все още има върху какво да работя, но като че ли вече следвам истинското си Аз. Чувствам се по-комфортно със самата себе си." И за Florence Welch това е само началото на много дълго пътешествие.

Албумът излиза в дигитален вариант и във формат стандартно CD и е наличен за предварителни поръчки в дигиталните платформи и в онлайн магазин http://MusicMall.bg.

Прочетете още