Нов трейлър на дългоочаквания филм „Диви и щастливи“ разкрива още от звездния актьорски състав

Нов трейлър на дългоочаквания филм „Диви и щастливи“ разкрива още от звездния актьорски състав
11 Октомври 2019

Излезе вторият трейлър на романтичната екшън комедия „Диви и щастливи“, който разкрива повече от историята и кои са другите популярни лица, част от продукцията. Филмът излиза на 29 ноември във всички кина в страната, а зрителите ще видят още колоритните образи, в които се превъплъщават Койна Русева и Ицо Хазарта.

Една от най-скъпите родни продукции за всички времена обещава високо качество на заснемане, убийствен звук, много авторска музика, зрелищен екшън и голяма доза хумор, който е предизвикан от непохватните, но уверени действия на дивите и щастливи героини Боряна (Яна Маринова) и Мила (Луиза Григорова-Макариев). В центъра на филма е искреното приятелство между две жени, готови да рискуват всичко една за друга. Двете преминават през редица перипетии, за да разберат, че щастието се постига, когато човек повярва във възможностите си и вземе съдбата си в собствени ръце.

„Диви и щастливи“ е дело на екипа на най-успешния български филм за 2018 г „Привличане“. Към сценариста Борислав Захариев, режисьора Мартин Макариев и продуцентите Яна Маринова и Александър Сано застават още операторът Андрей Андреев, експертът по звук и звукови ефекти Михаил Дичев и композиторът Антони Рикев (WahTony), а звездният актьорски състав включва още Дария Симеонова, Явор Бахаров, Асен Блатечки, Калин Врачански, Бен Крос и други актьори, които все още се пазят в тайна. Медиен партньор на филма е City Radio&TV.

Прочетете още