Михаела Филева представя най-новата си песен и видеоклип "Конец"

Михаела Филева представя най-новата си песен и видеоклип
16 Януари 2017

Михаела Филева стартира 2017-та година с усилена работа по своя предстоящ втори албум след безупречния успех на дебютния „Инкогнито”, който развълнува музикалната сцена през 2015 г. Сега тя представя своята най-нова песен и видеоклип „Конец”.

Зад дългоочакваната нова продукция на Михаела са Монте Мюзик. Създател на текста и съавтор на музиката и аранжимента на парчето (заедно със самата Михаела) е Павел Николов (познат от хип-хоп дуото Pavell & Venci Venc'). Искрен Тончев - Искрата, Веселин Ценов - Algoriddim и Влади Ампов – Графа също стоят зад аранжимента на песента. Идеята за видеото е на режисьора Васил Стефанов, а оператор е Жоро Марков.

В новия си видеоклип Михаела Филева допълва своя музикален талант с впечатляващи актьорски умения. С помощта на стилиста Василен Милков, Михаела изгрява в предизвикателния образ на жената, готова да сложи край на всички обидни лъжи в любовта. В главната мъжка роля е танцьорът Виктор Ангелов, за когото певицата е подготвила коктейл от безкомпромисни наказания по пътя към жадуваното възмездие. „Конец” е една истинска история за вътрешната борба, себеуважението и силата на характера. Видеото изпраща метафоричното послание, че щастието е преди всичко въпрос на личен избор, защото най-доброто предстои.

Прочетете още