Мат Деймън се завръща с най-известната си роля в Джейсън Борн. Предстояща премиера на 29 юли

Мат Деймън се завръща с най-известната си роля в Джейсън Борн. Предстояща премиера на 29 юли
Снимка: ronyy1804
25 Юли 2016

Джейсън Борн предстои да излезе на кино екраните на 29 юли.

Какво знае Джейсън Борн? Какво си спомня? Дали това е достатъчно и защо се връща точно сега? Това са малка част от въпросите и сюжетните линии по които върви филма.

Снимка: thefilmstage

В лентата се завръща Джулия Стайлс в ролята на Ники, а част от новите попълнения са нашумялата актриса Алисия Викандер (номинирана за „Оскар“ за ролята си в „Момичето от Дания“) в главната женска роля, Томи Лий Джоунс като агент на ЦРУ и Венсан Касел в ролята на основния злодей.

Снимка: lipat

Снимка: stumong

Зад едноименната продукция отново стои супер успешният тандем – звездата на поредицата Мат Деймън и режисьорът Пол Грийнграс, което означава че експлозивният екшън и смайващите обрати са гарантирани на 100%. Сценарист е Кристофър Рус.

Снимка: theverge

По думите на Мат Деймън петият Борн ще се завърти около последиците от случая с Едуард Сноудън и изтичането на информация от ЦРУ.

Предишните филми от поредицата бяха изключително успешни. Преплитаха се много интригуващи истории. Не случайно продуцентите правят 5-ти филм за едноименния герой. Със сигурност класациите ще бъдат превзети и Джейсън Борн отново ще завладее зрителите.

Тагове: Кино

Прочетете още