Марго Роби влиза в ролята на кукла Барби

Марго Роби влиза в ролята на кукла Барби
14 Януари 2019

Холивудската актриса Марго Роби ще се превъплъти на големия екран в ролята на световноизвестната кукла Барби в първия игрален филм на Warner Bros. и Mattel за култовата, любима на поколения кукла. Русокосата красавица ще е и продуцент на лентата.

"Игрите с куклите Барби учат момиченцата на увереност, любопитство и умение за общуване по пътя на личното им себепознаване – коментира актрисата. – За 60-годишната история на своето съществуване, Барби е помогнала на децата да си представят себе си в най-различни роли – от принцеса до президент. Аз наистина се гордея, че ще бъда продуцент на този проект и ще изиграя главната роля във филм, който със сигурност ще окаже позитивно влияние на децата и родителите им по целия свят.", споделя актрисата.

Снимка: Robert Sullivan

Родената в Австралия Марго Роби изигра няколко големи роли, с които си спечели доста внимание, сега кариерата й стремглаво набира скорост. Широката аудитория я откри във филма "Вълкът от Уолстрийт" на Мартин Скорсезе, където изигра красивата съпруга на Джордан Белфорд (Леонардо ди Каприо). Този филм беше голямата крачка за нея, но там й се налагаше да заснеме и няколко голи сцени. Тя признава, че не й се е искало да ги прави, но участието в такава голяма продукция и възможността за работа с Мартин Скорсезе са натежали. И така кариерата на Марго Роби заедно с величията в Холивуд потръгва с голяма сила, а значимите роли се редят една след друга.

През 2015 година актрисата партнира на Уил Смит, като изиграва главната женска роля във филма "Фокус". Марго се справя блестящо, сякаш този персонаж е създаден точно за нея. След това австралийката приковава погледите в друга голяма продукция - "Легендата за Тарзан", където играе любовта на Тарзан Джейн.

През същата година се превъплъщава в култовата комиксова антигероиня Харли Куин в "Отряд самоубийци", в който фокусът е предимно върху нея.

Снимка: AntMan3001

Идва ред на "Аз, Тоня" – биографичен игрален филм за американската фигуристка Тоня Хардинг, за който Марго получи множество награди и ласкави отзиви от критиците.

През 2019 ще я видим и в един величествен разказ, базиран на реални исторически събития - "Кралицата на Шотландия". В лентата Роби е в образа на амбициозната Елизабет I, която е на трона на Шотландия и Англия.

Не можем да пропуснем и това, че Марго Роби ще изпълни и една от главните роли в предстоящия филм на Куентин Тарантино "Имало едно време в Холивуд". Марго ще изиграе Шарън Тейт - актриса и съпруга на Роман Полански, която през 1969 г. става една от жертвите на зловещите убийства, извършени от "Семейство Менсън". Тя и още четирима души биват наръгани смъртоносно с нож в дома ѝ, докато тя е бременна в осмия месец. В "Имало едно време в Холивуд" Роби ще работи отново с партньора си от "Вълкът от Уолстрийт" Леонардо ди Каприо, Брад Пит и не кого да е, а самият Ал Пачино.

След няколкогодишна безспирна работа, Марго се превърна в звезда от световен мащаб.

Прочетете още