Lady Gaga отмени европейското си турне само три дни преди началото

Lady Gaga отмени европейското си турне само три дни преди началото
Снимка: David Björn
19 Септември 2017

Lady Gaga отмени европейското си турне едва три дни преди началото му. Обиколката из Стария континент, която трябваше да продължи месец и половина с начална точка Барселона, бе отложена за началото на 2018 година, заради здравословни проблеми на певицата. Тoва става ясно от съобщение в Twitter, в което се казва, че Gaga страда от силна болка, която не й позволява да говори. Освен това, в изявлението се съобщава, че тя е под наблюдението на професионалисти, които са я посъветвали да отложи турнето си.

Припомняме, че миналата седмица Lady Gaga отмени спектакъла си на фестивала в Рио де Жанейро отново поради здравословни проблеми.

Само преди дни екстравагантната изпълнителка призна, че страда от фибромиалгия, което е неврологично заболяване, при което пациентите имат нарушения на възприятията за болка и намален праг на поносимост към болкови дразнители. Те чувстват умора, постоянни болки в мускулите и имат проблеми със съня и паметта. По статистика 80 на сто от страдащите от това заболяване са жени.

Прочетете още