Кристиан Костов с английска версия на хита "Не си за мен" - "You Got Me Girl"

Кристиан Костов с английска версия на хита
16 Януари 2017

Вирджиния Рекърдс представя “You Got Me Girl”, английската версия на соловия сингъл на Кристиан Костов - "Не си за мен"!

Изненадващата онлайн премиера на видеото се състоя в петък (13/01) в каналите на Вирджиния Рекърдс в YouTube и VBOX7. Песента е писана за Кристиан от хитмейкъра и музикален продуцент на британския X Factor Рей Хеджис заедно с Найджъл Бътлър и Айзък Евънс. Режисьор на видеоклипа към “You Got Me Girl” е  Васил Стефанов, а концепцията и хореографията, изпълнявана от Кристиан и екранната му партньорка, са дело на хореографа Милен Данков.

Ето я “You Got Me Girl”...

Българската версия на парчето, “Не си за мен“, превзе чартовете на всички музикални медии и оглави официалната еърплей класация, където в момента Кристиан е за пета поредна седмица номер 1 с хита на Pavell & Venci Venc‘ с негово участие - “Вдигам Level”.

„Мисля, че няма по-подходящ момент да изненадаме феновете с английския вариант на парчето. Те очакваха с нетърпение да го пуснем.“, споделя звездата от X Factor. В момента Крис е в България и работи върху нов проект.

Прочетете още