Крис Браун бе арестуван

Крис Браун бе арестуван
Снимка: wildforchrisbrown
1 Септември 2016

Американският рапър Крис Браун е бил арестуван по подозрение в нападение с огнестрелно оръжие, след като жена се оплакала в полицията, че той я е заплашил с пистолет, информира BBC.

Кралицата на красотата, регионалната Мис Калифорния Бейли Карън споделила пред „Лос Анджелис Таймс“, че Браун насочил оръжие към лицето ѝ, след като тя се възхищавала на бижу на негов приятел.

Органите на реда отишли в дома на Крис Браун в ранните часове на вторник след позвъняване на телефона за спешни случаи от госпожица Карън, която по това време вече е била напуснала имота.

Момичето разказва, че тя и нейна приятелка били в дома на Браун в понеделник вечерта. Бейли Карън се възхитила от диамантената огърлица на човек, който се фукал с нея, когато мъжът се ядосал и ѝ казал да се отдръпне.

Тя казва, че това е моментът, в който Крис Браун извадил пистолет, насочил го към лицето ѝ и ѝ казал да се маха.

„Ако някой насочи пистолет към главата ти, какво ще направиш? Обаждаш се в полицията“, споделя Бейли Карън в профила си в „Instagram“.

Тъмнокожият певец отказал да пусне в имението си полицаите и за целта поискал съдебна заповед. Хората от обкръжението на Браун излезли навън един по един и били обискирани. След това Браун бил задържан и отведен в полицейския участък.

Певецът, който преди неведнъж е имал проблеми със закона, публикува в социалната мрежа „Instagram“ видеозапис, в който заяви, че не е виновен. „Все ми е едно. Всички ще престанете да се държите с мен така, сякаш аз съм злодей, сякаш съм ненормален“.

Певецът има няколко присъди за насилие, включително за нападението от 2009 г. над тогавашната си приятелка, поп звездата Риана, за което бе осъден на 5 години затвор условно и 180 дни общественополезен труд. Той многократно и публично се разкайваше за деянието си. В края на 2010 година премина курс за реабилитация на склонни към домашно насилие мъже, а по-късно се помири с Риана.

Снимка: chrihedits

Прочетете още