Коледа идва по-рано с новия празничен албум на John Legend "A Legendary Christmas"

Коледа идва по-рано с новия празничен албум на John Legend
22 Октомври 2018

Един от най-успешните изпълнители на световната музикална сцена - Джон Леджънд - издава първия си коледен албум с любими празнични песни и неостаряващи евъргрийни. Албумът "A Legendary Christmas" излиза на 26 октомври и е наличен за поръчки в musicmall.bg тук. Продуцент на албума е Рафаел Саадия.

В албума участват специални гост музиканти: легендарният Стиви Уондър, който изпълнява партията на хармоника в песента “What Christmas Means to Me” и американската джаз певица и бас китаристка Esperanza Spalding в “Have Yourself a Merry Little Christmas”. Песента е и първи официален сингъл от албума.

Освен традиционни коледни песни, в албума има и няколко авторски композиции на Джон Леджънд. В подкрепа на новия албум, той обяви турне от 25 дати с начало Клиъруотър, Флорида на 15/11 и с финално шоу на 31/12 в Лас Вегас.

През 2016-та година, Джон Леджънд издаде петия си студиен албум, озаглавен "DARKNESS AND LIGHT", който получи много добри отзиви от критиката, последван от напълно разпродадено световно турне.

Джон Леджънд е носител на 10 награди Грами като първата е през 2006 година в категорията "Най-добър нов артист", една награда на Академията, Златен Глобус, награда Тони и Еми са част от всички отличия, които артистът притежава до момента. Британското издание на престижното мъжко списание GQ го обяви за "Мъж на годината на 2018-та" и го отличи с наградата "Най-стилен мъж на годината" по време на церемония, състояла се в Лондон.

Прочетете още