Какво означава щастието за различните зодии

Какво означава щастието за различните зодии
18 Март 2019

Какво е щастие? На този въпрос няма еднозначен отговор, всеки го разбира по своему. За едни това е любов, за други пари а за трети свобода, но всички са на едно мнение, че щастието е особено блажено състояние на душата, което искаме да преживяваме отново и отново. За всеки знак съществува територия на щастието.

Овен – Да си лидер, да водиш и да побеждаваш. Да имаш, да постигаш и да става по твоя начин.

За да водят щастлив живот, родените под този знак трябва непрекъснато да постигат нещо. Ново лично постижение или нова позиция на работното място. Разбира се, постиженията не идват без предизвикателства, но представителите на тази зодия открито ги приветстват по пътя си. Преодоляването им прави постиженията още по-впечатляващи.

Телец – Да работиш в действаш в свой собствен ритъм. Да имаш сигурност – материална и емоционална. Да се радваш на простите житейски удоволствия.

Телците са най-щастливи и, когато са ухажвани и глезени. Истината е, че всякаква форма на признание, независимо дали става дума за велик жест или просто съобщение рано сутринта, ще провокира усмивка на лицето им.

Близнаци – Да общуваш с много, различни и интересни хора. Да даваш нови и практични идеи. Да се променяш, да се развиваш и да растеш. Да флиртуваш. Да запазваш младостта на духа си и силата на ума.

Близнаците не обичат да бъдат сами, затова спокойно можем да кажем, че са най-щастливи, когато са заобиколени от хора, дори и да не ги познават добре. Те просто обичат възможността да излязат, да се срещнат с нови хора и да бъдат в центъра на вниманието. Близнаците се чувстват изключително комфортно в тези ситуации.

Рак – Да можеш да кажеш „моят дом е моята крепост“. Да си сред близките и семейството си и да ги подкрепяш. Да си разбран, оценен и обичан за това, което си.

Представителите на тази зодия разбират щастието като качествено време, прекарано с техните приятели и близки. Не е нужно да се случва всеки ден, но просто знаейки, че хората отделят време да бъдат с тях, сърцето им се сгрява.

Лъв – Да успяваш и да побеждаваш. Да получаваш висока оценка и признание. Да даваш и да се грижиш за другите щедро. Да имаш охолен живот и да можеш да си позволиш всичко, което ти се прииска.

Лъвовете обичат да са заети. Te не могат да си позволят да губят време, защото приемат това като пропиляване на живота си.

Дева – Да можеш да сложиш всичко в ред, твоя ред. Да постигаш перфектност в детайлите и нищо по-малко от съвършенство. Да си свръхзает и ефективен. Да свършваш много полезна работа.

Девите обичат да насочват вниманието си към малките неща в живота. Когато използват мозъка си, те са най-щастливи. Така че, работят ли по даден проект или инвестират време и усилия в решаването на проблеми, те са доволни.

Везни – Да си постигнал перфектния баланс между работа, семейство и личен живот. Да си много добър във всичко, което правиш. Да общуваш с различни хора непрекъснато.

Свобода, хармония и красота това са основните неща, които правят Везните щастливи. Едновременно с това не трябва да се боят от загуби да снижат стреса и да не взимат при сърце конфликтите с обкръжаващите.

Скорпион – Да се отдаваш на личните си страсти като изкуство, екстремно хоби, духовно учение или нещо друго. Да изследователстваш. Да се саморазрушаваш и самовъзраждаш от нищото. Да местиш границите на възможното – нагоре и надолу.

Повечето представители на зодията държат на личното израстване, така Скорпионите усещат живота в движение, но им е нужно да видят и своите перспективи.

Стрелец – Да си точен – в преценки, думи и дела. Да съчетаваш реализъм и идеализъм и да променяш действителността към по-добро. Да си там за приятелите си – винаги, в добро и лошо.

За Стрелците е важно социалният статус, високата професия, която да им позволи да заемат централно място в обществото.

Козирог – Да имаш професионални успехи и добро социално положение. Да имаш власт и да дърпаш конците. Да получиш истинско признание от важни за теб хора.

Да реализират своите мечти това прави представителите на зодията щастливи, но да постигнат това самостоятелно на тях им се отдава трудно. На тях трябва да им помагат приятели, партньори, покровители.

Водолей – Да бъдеш свободен – във всякакъв смисъл. Да следваш призванието си. Да имаш приятели, с които да се обогатявате взаимно. Да водиш другите.

Щастливи са, когато не са като всички останали. Свободата „от всичко“ дава на хората от този зодиакален знак чувство на огромно щастие. Достатъчно им е да осъзнават, че са особени и вървят по свой собствен и неутъпкан път.

Риби – Да се рееш волно в света на идеите и да раждаш нови. Да се отдаваш на пълноценно и дълбоко общуване. Истински да разбираш и виждаш другите такива, каквито са.

За тях е важно да получат енергия за реализация на своите желания и замисли, тогава те имат увереност в собствените си сили. Без тази увереност те се чувстват нещастни.

Прочетете още