Jennifer Lopez представи нова песен и получи специалната награда "Telemundo Star Award"

Jennifer Lopez представи нова песен и получи специалната награда
28 Април 2017

Дженифър Лопес избира сцената на Billboard Latin Music Awards, за да повдигне завесата към предстоящата си нова продукция с музикален продуцент Марк Антъни и екипа на MAGNUS Media. Новият албум на звездата ще излезе през лятото на 2017-та година от Вирджиния Рекърдс/Sony Music и ще отбележи първият испаноезичен проект на Лопес от 2007-ма година насам.

Тя излезе на сцената на наградите за латино музика и представи нова песен от предстоящия си испаноезичен албум. Мултиталантливата певица и актриса получи специалната награда „Telemundo Star Award“ за изключителни постижения в музиката на най-престижната и дългогодишна церемония в света на латино музиката - Billboard Latin Music Awards.

Снимка: baddiescentral

Настоящата година е изключително натоварена за певицата. Освен записите по новия албум, тя продължава шоуто си “All I Have”, което се радва на огромен успех в Лас Вегас в театър „AXIS“ в „Planet Hollywood Resort & Casino“ и участва във втория сезон на хитовия телевизионен сериал на NBC – „Нюанси синьо“. В допълнение към програмата на певицата, на 30 май стартира най-новото танцово състезателно шоу в САЩ - “World of Dance”, в което Дженифър Лопес ще бъде жури в компанията на Ни-Йо и Дерек Хю. През декември, певицата ще бъде и звездата в мюзикъла на NBC - “Bye Bye Birdie”.

Снимка: beyhq

Прочетете още