Изпълнителят Travis Scott издаде своя трети студиен албум - „Astroworld“

Изпълнителят Travis Scott издаде своя трети студиен албум -  „Astroworld“
6 Август 2018

Световната премиера на дългоочаквания нов проект на Travis Scott е вече факт. Това е трети студиен албум на рап изпълнителя, озаглавен „Astroworld“. Изненадващо за феновете албумът излиза в две версии – дневна и нощна. Графичното оформление е създадено от популярния фотограф David LaChappelle. Централно място и в двете визии заема голям златен бюст на самия Travis Scott сред декора на увеселителен парк. В началото на миналата седмица огромен златен макет на главата се появи и на покрива на една от сградите в центъра на Лос Анжелис.

Снимка: Вирджиния Рекърдс/Sony Music

Заглавието на албума е вдъхновено от името на прочутия увеселителен парк „Six Flags AstroWorld“ в Хюстън, който отваря врати през 1968 година и през 2005 година е затворен окончателно. Паркът играе важна роля в юношеските години на Travis Scott. „Затвориха парка, за да строят нови и нови сгради от бетон. Разкъсаха това страхотно място, отнеха го от децата, за да има повече апартаменти. Искаме си парка обратно.“ – казва Scott в интервю за списание GQ.

Стандартната, дневна версия на албума излиза на физически носител CD. Нощната версия на албума излиза в двойно издание на CD и винил. Творческият и продуцентски екип зад новия албум „Astroworld“ е изключително впечаляващ. Някои от най-големите имена в музикалната индустрия са сред авторите и гост музикантите в проекта като Frank Ocean, Drake, Swae Lee, James Blake, Kid Cudi, Stevie Wonder, Juice WRLD, Tame Impala, The Weeknd, Pharrell, 21 Savage, Offset, Quavo of Migos и други. Всички версии на „Astroworld“ на физически носител са налични в обновения онлайн магазин http://www.musicmall.bg

Прочетете още