"Грозната Бети" всъщност е красива

29 Юни 2016

Представяме ви Америка Ферера от "Грозната Бети" в реалния живот.

Актрисата America Ferrera, която играе главната роля в комедийния сериал „Грозната Бети” в реалния живот никак не е грозна.

Снимка: celebritycloseup

Америка Ферера е родена на 18 април 1984 г. в Лос Анджелис. Израства в семейство с един брат и още четири сестри. Играе в училищни пиеси още от осем годишна. През 2002 година за първи път дебютира в киното и на телевизионния екран. Четири години по-късно Америка Ферера получава главната роля в сериала „Грозната Бети”.

За ролята си като Бети Суарес актрисата е получила редица награди, включително „Златен Глобус” и награда „Еми” за изключителна актриса в комедиен сериал. Оказва се обаче, че само образът й е комедиен и грозноват.

Снимка: omgthatdress

Снимка: Vanessa Lua

Преди четири години звездата от Грозната Бети се омъжи за дългогодишния си приятел Райън Пиърс Уилямсън. Двамата са се венчали в къщата на актрисата Ванеса Уилямс, която също играе в култовия сериал. На сватбеното тържество са присъствали само най-близките роднини и приятели на младоженците. Двамата били сгодени още преди година. Съпругът на Америка Ферера е режисьор.

Снимка: PRODisney | ABC Television Group

Двамата се запознават в университет в Южна Каролина, където той я снимал за студентски филм. След „Грозната Бети” Америка Ферера участва във филма „Добрата съпруга”, озвучаваше и герой от анимационния филм „ Как да дресираш дракон”. И продължава да се снима за любимото си кино. А ние се надяваме скоро да я видим в нова, вълнуваща роля на малкия екран.

Снимка: PRODisney | ABC Television Group

Снимка: teamamericaferrera

Тагове: НА ФОКУС

Прочетете още