Ed Sheeran представя видеото към "Castle On The Hill"

Ed Sheeran представя видеото към
Снимка: taylorswift-news
24 Януари 2017

По-малко от 24 часа след официалната премиера на видеото към Castle On The Hill , то натрупа близо 7 млн. гледания в YouTube.

Песента излезе в началото на годината, заедно с по-динамичната Shape Of You. С издаването на двете песни едновременно, Sheeran направи световен фурор, защото окупира първите и вторите позиции в класациите в Австралия и Великобритания, а в САЩ,  Shape Of You и Castle On The Hill дебютираха съответно на 1-во и 6-то място.

И двата сингъла са част от предстояшия му албум Divide, очакваме го на музикалния пазар на 3-ти март.  

Видеото към Castle On The Hill достоверно пресъздава текста и идеята на песента. Ed я пише за родното си градче и за младежките си години, прекарани в него. Заснето е именно там в края на 2016-та година. Ed е използвал ученици от бившата си гимназия за герои в клипа. Режисьор е George Belfield. Във видеото се появява и млада версия на Sheeran.

Певецът още през уикенда публикува в една от социалните мрежи селфи с двойника си и се пошегува: “Имам чувството, че татко ми се е позабавлявал няколко години след като съм се родил. Защото двамата много си приличаме, не мислите ли?”

Тагове: Нов клип

Прочетете още